CI Precision

Om CI Precision

CI Precision tillverkar vågar för precisionsvägning av tabletter och kapslar för att säkerställa likformigheten i dosering av läkemedel.

Vågarna har en enastående noggranhet på +-1mg samt en kapacitet på 4 000 – 22 000 tabletter/kapslar per timme. Tillämpningsområden är t.ex. att ersätta manuell vägning och sortering i F&U sammanhang samt kontrollvägning av batcher som gått fel.

Urban Wretlinge
Urban WretlingeTeknisk säljare

Produkter

SP-B60 WITH MINI HOPPER-min

SADE SP-B60 Bench-top Weight Sorter

En kompakt precisionsvåg för att kontrollera likformighet i vikt hos små batcher av tabletter och kapslar för till exempel kliniska prövningar eller formuleringssatser. Produkten kan sorteras i antingen golvkorgar eller i en behållare stående på arbetsbänken.

Denna precisionsvåg eliminerar behovet av manuell vägning och registrering av data. Med en extra behållare som kan fås som tillval, kan enheten lämnas utan uppsikt under långa perioder genom att den själv matar i tabletter och kapslar.

SP-260

SADE SP-260 Weight Sorter

En golvstående precisionsvåg optimerad för medelstora batcher av tabletter och kapslar. Den är perfekt för att återvinna produkt från viktavvisade batcher och för att säkerställa viktkonsistens i stora kliniska prövningar. SADE SP-260 är idealisk för situationer där man måste vikt-sortera varje föremål exakt, utan en tidskrävande installation och rensning mellan olika produkter. Den har två sorteringskanaler som var och en matas av en stor 60 liters bulkbehållare för pålitliga långa driftstider.

Funktioner:

  • Sorterar tabletter, minitabletter, kapslar och mjuka gelkapslar
  • Hanterar alla former och storlekar
  • Få slitdelar som behöver bytas
  • Hög noggrannhet ± 1 mg
  • Bulkbehållare för obevakad drift
  • Snabb växling mellan produkttyper
  • Registrering och rapportering av sorteringsdetaljer

Videogalleri